Brokk

Olika storlekar för olika behov!

 

Brokks maskiner ger dig stora muskler i litet paket. En Brokk-maskin har samma rivningskraft som en grävmaskin som är 4-5 gånger större. Samtidigt är den lätt och kompakt så att du enkelt kan transportera rivningsroboten mellan olika platser. Oavsett vilket industri du befinner dig i gör styrkan och flexibiliteten Brokk till den idealiska lösningen för ett lönsamt rivnings- eller underhållsarbete.

 

Med fjärrstyrningen kan operatören utföra arbetet effektivare, och med bättre överblick över arbetet samtidigt som man slipper stå och arbeta i utsatta områden. Den elektriska motorn med Brokk SmartPower™ ger maskinerna all den kraft, tillförlitlighet och hållbarhet man behöver för de mest krävande projekten.

 

 Tack vare det tredelade armsystemet och fjärrstyrning har Brokks maskiner ordentlig räckvidd, skicklig precision och stabilitet. Oavsett dina behov finns det alltid en maskinstorlek och ett redskap som passar till. Om inte ditt behov täcks kan vi specialanpassa din maskin till att passa ditt specifika arbete.

 

Dessa maskiner finns antingen för uthyrning eller försäljning. Maskinerna har haft kontinuerligt underhåll efter varje uthyrning. Dom maskiner som ligger ute till försäljning är antingen helrenoverade eller delvis renoverade vilket ger fler alternativ i olika prisklasser!