Service partners

Skog

PONSSE

Ponsse är ett familjeföretag med rötterna djupt rotade på den finska landsbygden. Ponsses skogsmaskiner ger dig de bästa verktygen för alla trädslag och avverkningsmiljöer.

Eco Log

Med maskiner från Eco Log får du som förare full kontroll över arbetet oavsett terräng. Genom överlägsen markfrigång, driftsäkerhet, servicevänlighet och en stark skördarkran banar du och din Eco Log väg för hög produktivitet och ett kostnadseffektivt ägande.

Tigercat

Specialbyggda skogsmaskiner av högsta kvalitet och specialiserad utrustning för industriella tillämpningar för tung terräng. Tigercat är specialiserat på design och tillverkning av trädavverkningssystem och specialiserade maskiner för arbete i tuff terräng. Tigercats skogsbrukssystem levererar bearbetat trä till vägkanten till den lägsta kostnaden per producerat ton.

Sampo Rosenlew

Sampo Rosenlew Ltd har drivit sin verksamhet på samma plats i staden Pori. Fabriken ligger i hjärtat av stan, var den har funnits i 150 år . Familjeföretaget Oy W.Rosenlew Ab grundades i 1853, så rötterna på industritillverkning går djupt. Sampo Rosenlew Ltd grundades år 1991. I dag är företaget känt globalt, för hög kvalitet produkter. Skördertröskor och skogmaskiner.

Entreprenad

hitachi

Hitachi levererar integrerade lösningar, från försäljning av hydrauliska grävmaskiner och andra byggmaskiner till tjänster och underhåll. Hitachi har flera årtionden av teknisk expertis och sakkunskap bakom sig och erbjuder lösningar som uppfyller behoven hos en stor mängd olika branscher, inklusive anläggnings- och byggarbete, rivningsarbete, gruvdrift och utgrävningar.

brokk

Framgångsrika rivnings- och underhållsprojekt handlar om att arbeta smartare. Om att hitta nya sätt som ökar säkerheten, effektiviteten och lönsamheten. Det är här Brokk kliver in.

deutz

DEUTZ är synonymt med banbrytande anda, passion och innovationskultur. Som en oberoende leverantör av diesel-, gas- och elektriska drivlinor i effektområdet upp till 620 kW utvecklar vi tekniken idag för morgondagens krav

merlo

Merlo är en viktig familjedriven industrikoncern som designar, producerar och marknadsför sina egna produkter under varumärkena “Merlo” och “TreEmme”. Människor står i centrum för projektet; Merlo-gruppen är engagerad i att respektera miljön och göra operatörens arbete (och alla som är passionerade dedikerade till att ständigt förbättra effektiviteten och prestandan hos våra produkter) mer funktionella, säkra och bekväma.

liebherr

Liebherr-Sverige AB ansvarar sedan 2006 för försäljningen av entreprenadmaskiner, bandkranar, hamnkranar och grundläggningsmaskiner i Sverige. Runt om i landet finns fälttekniker och fem olika serviceanläggningar. Alla maskiner levererade från Liebherr-Sverige är utrustade enligt kundens specifika önskemål samt med svensk standard. De individuellt anpassade maskinerna säkerställer en effektiv och tillförlitlig drift. I framtiden kommer alla lagermaskiner att vara fyllda med Liebherr miljöolja. Detta gör det möjligt för kunden att direkt använda maskinen överallt i Sverige.